top of page

HUZUR VE KEYİF DOLU BİR YAŞAMIN KAPILARINI ARALAYIN !

Denize Kıyısı Olan Şehirlerdeki Evler İçin 5 Tasarım Fikri


Genellikle yazın daha çok popülerleşen illerimizdeki evlerimiz veya yazlıklarımız için yenilik ararken, mekanlarınızdan çok daha büyük ölçüde faydalanabileceğiniz ve huzurla tadını çıkarabileceğiniz 5 tasarım fikri paylaşmaya geldik. Hazırsanız hemen başlayalım !


AÇIK RENK KAPLAMALAR


Eviniz veya yazlığınızı yenilemenin ilk aşamasında, gözlerinizi kapatıp size huzur veren temiz ve minimal görünümlü bir mekan hayal edin. Hayalinizdeki görüntüye ulaşmak için ilk yapmanız gereken açık tonlarda zemin kaplamaları, duvar ve tavan boyasıdır.



MİNİMALİST DEKOR


Minimalizm, son yılların popüler dekorasyon trendlerinden biridir. Denize kıyısı olan evlerde de minimalist dekorasyon trendi oldukça başarılı bir seçenektir. Açık tonlarda duvar ve zemin kaplamaları kullanarak, minimalist bir görünüm yaratabilirsiniz. Ayrıca, ahşap ve doğal malzemelerden yapılan mobilyalar kullanarak, sıcak bir atmosfer yaratabilirsiniz.


DOĞAL IŞIĞI EVİNİZE TAŞIYIN


Denize kıyısı olan evlerde, doğal ışık kullanımı oldukça önemlidir. Deniz manzarası ile iç içe olmak, doğal ışığın evinize daha fazla girmesini sağlayarak, iç mekanınızın daha aydınlık ve ferah görünmesini sağlar. Bu nedenle, pencerelerinizi büyük ve geniş tercih ederek, doğal ışığın evinize daha fazla girmesini sağlayabilirsiniz. Ayrıca, perdeleri hafif ve şeffaf seçerek, doğal ışığın iç mekanınıza daha fazla nüfuz etmesini sağlayabilirsiniz.


MOBİLYA SEÇİMİ


Denize kıyısı olan evler için mobilya seçimi oldukça önemlidir. Mobilyalarınızı deniz manzarasına uygun şekilde seçerek, evinizde daha samimi ve sıcak bir atmosfer yaratabilirsiniz. Örneğin, deniz mavisi, açık yeşil, beyaz ve açık gri tonlarında mobilyalar kullanarak, evinizde deniz manzarasına uygun bir dekorasyon yaratabilirsiniz.


DEKOR ÜRÜNLERİ


Dekor ürünleri, evinize sıcak bir hava katmak ve tasarımı tamamlamak için harika bir yoldur. Özellikle mavi, yeşil ve beyaz gibi renklerin hakim olduğu bir dekorasyon tarzı yaratmak için bazı objeler seçebilirsiniz.Rattan koltuk, sandalye ve sehpalar kullanabilir, Mavi beyaz porselenler ile karakter yaratabilir, ve makrome yastıklar ile dokunuşlar yapabilirsiniz.


Sonuç olarak, denize kıyısı olan şehirlerdeki evler için tasarım fikirleri ararken, açık renk kaplamalar, doğal malzemeler, minimal ve fonksiyonel mobilyalar, bitki ve aksesuar kullanımı, ve Akdeniz havasına uygun objeler gibi unsurlara odaklanabilirsiniz. Bu tasarım fikirleri, hem iç mekanlarınızda hem de dış mekanlarınızda rahat ve huzurlu bir atmosfer yaratacak ve evinizin denize kıyısı konumunu en iyi şekilde yansıtacaktır. Tasarımın yanı sıra, işbirliği yapacağınız mimar veya dekoratörün, sizin istek ve ihtiyaçlarınızı da göz önünde bulundurarak birlikte çalışmanız, evinizin hayalinizdeki şekilde tasarlanmasını sağlayacaktır. Hayalinizdeki deniz manzaralı ev için bu tasarım fikirlerini uygulamak için harekete geçin ve rüyalarınızdaki evi yaratın!



8 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page